Tudományos Diákkör    
 
 
» Felhívás
Formai követelmények
Meghívó 2016.
Állatorvos szekciók
Állatorvos zsűri
Biológus szekció
Biológus Zsűri
Díjak
Díjazottak
Home » Archívum » 2016. TDK » Felhívás

Felhívás


Az Állatorvosttudomány Egyetem 2016. november 23-án rendezi meg az idei év TDK konferenciáját. A konferenciára hallgatók és frissen végzett állatorvosok jelentkezését várjuk!

A TDK-ba újonnan belépni szándékozók jelentkezési űrlapot a Tanulmányi Osztályon szerezhetnek be.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a TDK Tanács döntése értelmében a 2006. évben kiadott körlevélnek megfelelően maximum 40 oldal lehet a dolgozat terjedelme, mellékleteket nem tartalmazhat, és kizárólag egyéni munka szerepelhet a konferencián (egy dolgozat, egy szerző).

A tanévi tájékoztatóban megtalálható a TDK szabályzat és abban a fontosabb tudnivalók. A diploma-(és TDK-) dolgozatokkal szemben támasztott formai követelményekről a Központi Könyvtár igazgatónője által összeállított tájékoztató a tanszékeken ill. a Központi Könyvtárban tekinthető meg. A formai és tartalmi követelmények kivonatát megtekintheti a honlapunkon ide kattintva. A TDK konferencián kizárólag tudományos munka eredményeit lehet bemutatni, erre a bíráló bizottság az értékeléskor fokozott figyelmet fordít.

A 2016. évi TDK konferencián bemutatásra szánt dolgozatokkal kapcsolatos határidők:
  • A dolgozatok adatait 2016. október 7-ig kell feltölteni a TDK honlapra.
  • A dolgozatok magyar- és angol nyelvű összefoglalóját 2016. október 7-ig kell feltölteni a TDK honlapra.
  • A dolgozatot 2016. október 24-ig kell feltölteni a TDK honlapra. Ugyanezen határidővel kell leadni a dolgozatok 2 összefűzött (ragasztott, vagy spirálozott) példányát, valamint a témavezető írásbeli hozzájárulását. A nyomtatott anyagokat az Anatómiai és Szövettani Tanszék Titkárságára (Kováts Adrien) kérjük leadni
 
Kérjük, hogy a dolgozat címe, a dolgozat adatai, az összefoglaló és a végleges kész dolgozat leadásakor is ugyanaz legyen!

Kérjük, a TDK dolgozatok témavezetőivel a fentieket ismertetni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a határidők elmulasztása jogvesztő hatályú. A honlap a határidő után nem fogad újabb adatokat.

Amennyiben nem tudnak bejelentkezni, vagy bármilyen hibát észlelnek, küldjenek emailt a login oldalról.

Budapest, 2016. szeptember 18.

Dr. Rácz Bence
egyetemi docens
TDK alelnök

Dr. Sótonyi Péter
egyetemi tanár
TDK elnök