Tudományos Diákkör    
 
 
» Felhívás
Formai követelmények
Turnitin
Meghívó 2023.
Állatorvos szekciók
TDK zsűri
Biológus szekció
Díjak
Díjazottak
Fényképalbumok
Archívum
Szabályzat
Home » Felhívás

Felhívás


Az Állatorvosttudomány Egyetem 2023. november 22-én rendezi meg az idei év TDK konferenciáját.

A TDK-ba újonnan belépni szándékozók jelentkezési űrlapot a Tanulmányi Osztályon szerezhetnek be.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a TDK Tanács döntése értelmében maximum 40 oldal lehet a dolgozat terjedelme, mellékleteket nem tartalmazhat, és kizárólag egyéni munka szerepelhet a konferencián (egy dolgozat, egy szerző). A TDK konferencián kizárólag tudományos munka eredményeit lehet bemutatni, erre a bíráló bizottság az értékeléskor fokozott figyelmet fordít.

A tanévi tájékoztatóban megtalálható a TDK szabályzat és abban a fontosabb tudnivalók. A diploma- (és TDK-) dolgozatokkal szemben támasztott formai követelményekről a Központi Könyvtár igazgatónője által összeállított tájékoztató a tanszékeken, ill. a Központi Könyvtárban tekinthető meg. A formai és tartalmi követelmények kivonatát megtekintheti a honlapunkon ide kattintva.

A 2023. évi TDK konferencián bemutatásra szánt dolgozatokkal kapcsolatos határidők:
  • A dolgozatok adatait, magyar- és angol nyelvű összefoglalóját 2023. október 2 éjfélig kell feltölteni a TDK honlapra.
  • A TDK dolgozat végső beadása előtt kötelező elvégezni a plágiumvizsgálatot (Neptun). Csak olyan dolgozatot lehet feltölteni a TDK rendszerünkbe, amelyek sikeresen átmentek a plágiumellenőrzésen, és amelyeket a témavezető ennek megfelelően jóváhagyott (ld. témavezetői nyilatkozat és hozzájárulás). További technikai információért kattintson ide. Amennyiben kérdése van a plágiumszűréssel kapcsolatban, kérem forduljanak bizalommal Winkler Bea igazgató asszonyhoz.
  • A TDK dolgozatokat plágiumellenőrzésre 2023. október 16 12:00-ig fel kell tölteni a Neptunba. A Témavezetők felelőssége, hogy a TDK dolgozatok plágiumvizsgálatának eredményét időben ellenőrizzék, az esetleges javításokat időben kieszközöljék a hallgatóknál.
  • A végső, plágiumellenőrzsen sikeresen átment dolgozatot 2023. október 23. éjfélig kell feltölteni a TDK honlapra (nem a Neptunba!) PDF formátumban. 2023. október 25 12:00 órai határidővel kell leadni a dolgozatok kettő, összefűzött (fekete kötött, vagy spirálozott) példányát, valamint mellékelni szükséges a témavezető(k) írásbeli hozzájárulását. A nyomtatott anyagokat az Anatómiai és Szövettani Tanszék Titkárságára (Kováts Adrien) kérjük leadni.
 
Kérjük, hogy a dolgozat címe, a dolgozat adatai, az összefoglaló és a végleges kész dolgozat leadásakor is ugyanaz legyen!

Kérjük, a TDK dolgozatok témavezetőivel a fentieket ismertetni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a határidők elmulasztása jogvesztő hatályú. A honlap a határidő után nem fogad újabb adatokat.

Amennyiben nem tudnak bejelentkezni, vagy bármilyen hibát észlelnek, küldjenek emailt a login oldalról.

Budapest, 2023. szeptember 1.

Dr. Rácz Bence
egyetemi docens
TDK alelnök

Dr. Sótonyi Péter
egyetemi tanár
TDK elnök